Comment.mn

Трубочки хийж сураарай

Нарийн боов хийх сонирхолтой бүсгүйчүүддээ зориулан трубочки хийх аргыг алхам алхмаар нь хүргэж байна.

  1. 1

    Гурил, давс, 1/2 хоолны халбага нимбэгний шүүс, элсэн чихэр эсвэл сахарын пүдр, усыг хийж зуурч нухасны дараа 20 минут хөргөгчинд байлгана.

  2. 2

    Үүний дараа гурилыг хөргөгчнөөс гаргаж 0,3-0,5мм орчим зузаантай жигд илдээрэй. Ингээд пицца зүсэгч эсвэл хутгаар адилхан хэмжээтэйгээр тэгш өнцөгт хэлбэртэй хэрчинэ.

  3. 3

    Трубочки хийхэд танд хамгийн хэрэгтэй зүйл бол нарийн боовнб хэлбэр оруулагч юм. Ингээд хэрчсэн гурил бүрийг зурган дээрч шиг хэв оруулагчинд орооно. Үзүүрээс нь эхлэж ороогоорой.

  4. 4

    .

  5. 5

    .

  6. 6

    Ингээд хэвэнд ороосон гурил бэлэн боллоо. Гурилыг гаднаас нь тос эсвэл өндөгний шараар тослож буудай, сахар зэргээр амтлаж болно.

  7. 7

    205С хэмд шарах шүүгээг халаагаад трубочкийг хийж 15-17 минут шарах ба гаднах өнгө нь шаргалтаж эхэлнэ. Болсны дараа сэрүүн газар хөргөөрэй.

  8. 8

    Одоо харин трубочкины кремийг хийцгээе. 120гр масло /эсвэл цөцгий/, 3 хоолны халбага элсэн чихрийг хийгээд 1 минут орчим автомат холигчоор холиорой.

  9. 9

    .

  10. 10

    Үүний дараа 2 хоолны халбага нимбэгний шүүс хийж дахин миксэрдэнэ.

  11. 11

    Ингээд хөвсгөр болтол нь сайтар миксэрдэсний дараа сэрүүн нөхцөлд хийж 15-20 минут байлгаарай.

  12. 12

    Кремийг гялгар торонд хийж нэг буланд нь шахаад торны үзүүрийг жижиг цоолж трубочкиндоо шахна.

  13. 13

    Ингээд амтат трубочки бэлэн боллоо.

  14. 14

    Дээрх кремийг хийхийн оронд бэлэн крем ашиглаж болно. Мөн крем, шоколад, самар, жимс жимсгэнээр хачирлаж идэхэд амттай.

    Эх сурвалж:www.1000jor.mn

Төр Төмбөгөр

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.